SLUIT JE AAN BIJ ONS TEAM

De juiste plek voor jou

Bij Schipper & Paul geloven wij in de kracht van talent en expertise. Sluit je aan bij ons team van toegewijde financiële professionals die elke dag het verschil maken voor hun klanten.

Jouw carrière bij Schipper & Paul

MOGELIJKHEDEN VOOR STUDENTEN EN AFSTUDEERDERS

Begin je net aan je carrière? Bij Schipper & Paul bieden wij een unieke kans voor studenten en recent afgestudeerden om hun talenten te tonen. Binnen onze professionele omgeving vind je mentoren, boeiende klanten en uitdagende opdrachten. Dit is jouw kans om de basis te leggen voor een succesvolle carrière.

EEN PLAATS VOOR DE ONCONVENTIONELE FINANCIAL

Als je een ervaren professional bent maar geen traditioneel accountantstype, is Schipper & Paul de plaats voor jou. Als snelgroeiende onderneming bieden we ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hier heb je de vrijheid om in je eigen tempo door te ontwikkelen terwijl je geniet van een gezonde balans tussen werk en privé.

SLUIT JE AAN BIJ ONS TEAM

Wij zijn voortdurend op zoek naar zelfverzekerde, creatieve individuen om ons team te versterken. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van Schipper & Paul, stuur ons dan jouw gegevens en CV. We ontmoeten je graag en kijken ernaar uit om de mogelijkheden met jou te verkennen.