WIJ DENKEN NIET ALLEEN IN CIJFERS

Schipper & Paul Accountants is een accountantskantoor gevestigd in Den Haag.
Wij werken voor mooie ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en gepassioneerde partijen in de non-profit.

Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in de Randstad, en veel daarvan opereren internationaal. Onze klanten kiezen voor Schipper & Paul vanwege de unieke mix van ervaring, kwaliteit en klantgerichtheid. Met een jong en scherp team werken we dagelijks aan de behoeften van onze klanten. Natuurlijk dragen we daarbij zorg voor administratie en belastingen.

Wij onderscheiden ons echter in ons begrip van en voor onze klanten, en de adviezen die we vanuit die kennis delen. Zo zijn we innovatief, creatief en flexibel in onze ondersteuning van startups, en sterk en gedegen in onze inzet voor gevestigde ondernemingen.

Klanten die voor Schipper & Paul kiezen doen dat dan ook heel bewust: ze willen inzicht en begrip. Het is onze uitdaging om die unieke wensen en behoeften van iedere klant écht te begrijpen.
Die uitdaging inspireert ons iedere dag om aan het werk te gaan.

ONDERNEMINGEN DIE MEER WILLEN KIEZEN SCHIPPER & PAUL.

BENIEUWD NAAR DE SCHIPPER & PAUL ERVARING? WE ONTMOETEN U GRAAG

OVER ONS

Schipper & Paul Accountants is een accountantskantoor gevestigd in Den Haag. Wij werken voor mooie ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en gepassioneerde partijen in de non-profit. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in de Randstad, en veel daarvan opereren internationaal.

DIENSTEN

Schipper & Paul Accountants verricht alle werkzaamheden op het gebied van administratie en belastingen die u van een accountantskantoor mag verwachten. Wij onderscheiden ons met onze toekomstgerichte aanpak, waardevolle adviezen en persoonlijke betrokkenheid.

CONTACTGEGEVENS

Zuid hollandlaan 7

2596 AL Den Haag

KvK 73532770

SCHIPPER & PAUL ACCOUNTANTS Copyright © 2020 - all rights reserved