VERFRISSEND VERTROUWD ONZE DIENSTEN

Schipper & Paul Accountants verricht werkzaamheden op het gebied van administratie, belastingen en bedrijfseconomisch advies. Als een van de grotere accountantskantoren van Den Haag beschikken wij over de mensen en middelen om u kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren.

Ondanks deze omvang hanteren wij een persoonlijke en persoonsgerichte aanpak.
Zo heeft u een vast aanspreekpunt die u en uw onderneming persoonlijk kent, en vormen uw wensen en behoeften het uitgangspunt voor onze aanpak.

Door die unieke mix van kwaliteit, mensen en klantgerichtheid zijn wij in staat klanten in de meest uiteenlopende branches te begrijpen en helpen. En wanneer vragen of situaties dusdanig zijn dat specifieke expertise benodigd is, beschikken wij over een groot netwerk van specialisten die wij in kunnen schakelen om ook die uitdaging aan te gaan.

BENIEUWD NAAR DE SCHIPPER & PAUL ERVARING? WE ONTMOETEN U GRAAG

OVER ONS

Schipper & Paul Accountants is een accountantskantoor gevestigd in Den Haag. Wij werken voor mooie ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en gepassioneerde partijen in de non-profit. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in de Randstad, en veel daarvan opereren internationaal.

DIENSTEN

Schipper & Paul Accountants verricht alle werkzaamheden op het gebied van administratie en belastingen die u van een accountantskantoor mag verwachten. Wij onderscheiden ons met onze toekomstgerichte aanpak, waardevolle adviezen en persoonlijke betrokkenheid.

CONTACTGEGEVENS

Zuid hollandlaan 7

2596 AL Den Haag

KvK 73532770

SCHIPPER & PAUL ACCOUNTANTS Copyright © 2020 - all rights reserved