WE DAGEN JE UIT! MELD JE AAN

Student / starter?
Schipper & Paul Accountants biedt studenten en starters een kans om zich te bewijzen. In een professionele omgeving met mentors en leerzame klanten en opdrachten, bieden wij je de kans om de basis te leggen voor een mooie carrière.

Geen traditioneel accountantstype?
Voor professionals is Schipper & Paul een snelgroeiende organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling. Je hebt de vrijheid om in je eigen tempo te groeien en een gezonde work-life balance te ervaren.

Interesse?
Schipper & Paul is altijd op zoek naar zelfverzekerde en creatieve medewerkers. E-mail ons je gegevens en CV en wij nemen contact met je op.

BENIEUWD NAAR DE SCHIPPER & PAUL ERVARING? WE ONTMOETEN U GRAAG

OVER ONS

Schipper & Paul Accountants is een accountantskantoor gevestigd in Den Haag. Wij werken voor mooie ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf en gepassioneerde partijen in de non-profit. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in de Randstad, en veel daarvan opereren internationaal.

DIENSTEN

Schipper & Paul Accountants verricht alle werkzaamheden op het gebied van administratie en belastingen die u van een accountantskantoor mag verwachten. Wij onderscheiden ons met onze toekomstgerichte aanpak, waardevolle adviezen en persoonlijke betrokkenheid.

CONTACTGEGEVENS

Zuid hollandlaan 7

2596 AL Den Haag

KvK 73532770

SCHIPPER & PAUL ACCOUNTANTS Copyright © 2020 - all rights reserved